Hello Designer

Müfide Halaceli

Müfide Hair & Art

Müfide Halaceli is de eigenaar van kapsalon Müfide Hair & Art in Hengelo. Ze heeft na de modevakschool een kappersopleiding gedaan en is uiteindelijk haar eigen kapsalon begonnen. Met haar jarenlange ervaring blijft het een uitdaging om een klant te overtuigen van een kapsel waarvan zij denkt dat het goed bij die klant past. Ze is altijd op zoek naar de harmonie tussen de kleur, structuur, gezichtsvorm en vooral persoonlijkheid van de klant. Müfide houdt zich naast haar werk voor de kapsalon ook bezig met fotoshoots en fotografie. In haar vrije tijd doet ze een cursus edelsmeden, want “haren zijn net als goud een bijzonder materiaal.”

“Tijdens het knippen ben je eigenlijk aan het boetseren aan een beeld.”

Müfide Halaceli
Müfide Hair & Art
Müfide Halaceli

Het ontwerp

Je kijkt hier naar een ontwerp van Müfide. 

Meer zien?

Meer ontdekken over haar en haarstyling? Bekijk deze tips.

Kunstenaar en schrijver Glyinis Terborg vertelt wat de verzorging van haar haar te maken heeft met haar idealen
Check deze insta kijktip van barbershop Schorem Rotterdam
Hoe kapperszaken mannen gezond kunnen houden

Zelf aan de slag

Maak de haarstylist in jezelf wakker. Een van de meest persoonlijke ontwerpen bevindt zich op ons eigen hoofd. We zijn allemaal herkenbaar aan hoe we ons haar dragen. Maar wie zou jij een haar-makeover willen geven?

Zoek een afbeelding van die persoon en ga de uitdaging aan. Door op de knop hieronder te tikken geef je jezelf alvast een zetje in de richting. Lengte, kleur, model: bedenk voor je gekozen persoon een nieuwe haarstijl. Werk jouw idee op een creatieve manier uit; tekening, collage, moodboard of in 3D.

🌪️
Storm bestendig
😵‍💫
Ingewikkeld
🧹
Praktisch
✋🏿
Handig
✂️
Kort
⏲️
Snel klaar
💃🏽
en fierce
◻️
en minimalistisch
🔥
en extreem
🍭
met felle kleur(en)
⬆️
en hoog

Bekijk ook deze designers